Samlering Square No2 Sølv

Fine tynde ringe, hvor de forskellige varianter kan kombineres med hinanden

Materiale: 18 karat Guld

650 kr.

Beskrivelse

Fin og elegant sølvring

Variationer: Ringen fåes også i guld. Se her:
På min instagram ligger der billeder og videoer med inspiration til kombinationsmulighedder

Sølvringen er fin og elegant i sin helt spinkle form. Den kan bruges alene eller sammen med andre ringe i samme serie. Det er derfor jeg kalder den for samlering

Da jeg startede med at lave samleringene var min ide at lave en fin og elegant guldring, der ikke markerer sig med sin fylde, men derimod med sin form.
Det kantede er en dejlig kontrast til de bløde kropsformer og virker derfor også meget effektfuldt, selv når en ring er så spinkel som den er her. 

Jeg lavede firkantede ringe og flere varianter opstod. Firkantens små omveje ud og ind gør ringen meget grafisk i sit udseende og det bliver endnu bedre når man så sætter 2 eller flere sammen. Det er faktisk fascinerende, hvor lidt der skal til for at markere sig. Og hvor stærkt det enkle udtryk virker.

Efter ringene i guld, lavede jeg de samme i sølv. På den måde. Er der alle muligheder for kombinationer af former og materiale.

Nogle køber straks flere ringe og leger med hvordan de kan sætte dem på flere fingre så de spiller fint sammen og andre starter med en enkelt ring, der ofte giver en ny samklang med de ringe der allerede har taget plads på hånden.

 

Yderligere information

Størrelse

52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59